søndag den 7. januar 1990

MB’s landsrådsmøde

MB har holdt landsrådsmøde den 6.-7. januar 1990 hos Lene Bræstrup i Svendborg, og jeg vil her referere de vigtigste ting.

Fremtidige programpunkter

Vedrørende mission har Inger Poulsen, Horsens, fået materiale fra Norge. Det kan I høre mere om på medarbejderkurset i Svendborg den 9.-11. marts, hvor vi bl.a. får besøg af Laila og Henning. Endvidere skal vi se den videofilm fra Zaire, som Birgitte og Niels French har optaget.

Omkring landsmødet i Vejle den 11.-13. maj vil der lørdag blive et program med familiekonsulent i Baptistkirken, Karin Christensen. (Ret til ændringer forbeholdes.)

Vi talte om nyudgivelser, hvor vi gerne vil udgive Carsten Morsbøls bog »Larven Joakim«. Endvidere vil hæftet »Familiedage« blive genoptrykt.

Suk - trist, men...
»Landet rundt« var en meget trist rejse: 6 ud af 17 menigheder har intet børnearbejde (suk!). Dog var der enkelte lyspunkter: I Vonge har man en fremgang på 7 børn (58 %). Vejles børnekor har haft fremgang på 2 børn. Ellers er de andre MB-grupper uændret.

Det var dog glædeligt at konstatere, at »gamle myrer« kommer til julefesten, Svendborg er invaderet af »myrer«, som også møder op til andre arrangementer end »Myretuen«. I Strandby er alle arbejdsgrene godt i gang, og man forventer at åbne en »Myretue« til februar.

Silkeborg har startet børnepasning om søndagen. Rønne har også fremgang, og næste skud på stammen bliver måske et børnekor. I Jerusalemskirken i København er der kombineret »Myretue« og søndagsskole hver søndag fra kl. 10-12. Der var også her god tilslutning til julefesten. (Kulisser fra Disney-optrin kan lånes der.)

Langtidsplanlægning 1991
9.-11. marts: Medarbejderkursus.
26.-28. april: Delegeretmøde. April/maj: Børnenes dag (kollekt til Øverås).
20.-22. september: Sangweekend i Vejle.
September/oktober: Agitationsdag (kollekt til MB).

Næste møde afholdes i forbindelse med medarbejderkurset i Svendborg, så hvis I har noget, vi skal tage med på mødet, så kontakt os endelig. Må Gud være med jer i jeres arbejde blandt børnene.

Vibeke Brogaard

Kristelig Talsmand, Uge 6, 1990

Ingen kommentarer:

Send en kommentar